_MG_0336.JPG

Vilde Råvarer

Vilde råvarer er vild mad fra naturen, indsamlet og formidlet af biolog og vild mad ekspert Klara Rask. 

Jeg tilbyder indsamling og levering, produktudvikling, undervisning og praktisk rådgivning om vilde spiselige urter, svampe, bær og tang fra naturen. 

I kraft af min uddannelsesmæssige baggrund som biologi besidder jeg et dybdegående kendskab til de danske vilde planter og den danske natur.

Jeg har blandt andet undervist i vild mad på Hotel- og Restaurantskolen i København, leveret vilde svampe til DM i vildtmad 2019, og skrevet artikler for DR Mad, Jyllandsposten, Arla Gastro og The Preserve Journal.

Læs mere om sæsonens vilde råvarer her

Foto: Frederik Sundberg

Klara er vildt inspirerende at lære fra og en af de bedste ud i vilde urter og spiselig natur! "

 

Frederik Sundberg, kok og ejer af Chef at Home

*****

Jeg har haft fornøjelsen af at være på sanketur med Klara 2 gange nu - hun har en fantastisk bred viden om hele den danske flora (både spiselige, men også andre planter og deres historie)

Hun formidler sin viden med stor iver der smitter af og giver en lyst til at lære mere.

Jeg kan på det varmeste anbefale Klara til alle arrangementer og eller projekter der omhandler vilde planter i den danske natur.

Jeg ser allerede frem til min næste tur og ikke mindst en svampe-tur til efteråret. "

Thomas Hechmann, kursist

*****

Det var en rigtig dejlig tur og jeg er blevet MEGET klogere på vild mad. Jeg tror ikke jeg går i skoven eller på stranden igen uden at kigge efter spiselige planter."

Joanne, kursist

*****

Det var en rigtig dejlig og lærerig tur, lige tilpas med information. Jeg vil helt sikkert se på skov og strand på en mere kvalificeret måde end før turen."

 

Lis, kursist

*****

" Klara ved vildt meget om svampe og vild mad i det hele taget. Jeg kan varmt anbefale en svampetur med Vilde Råvarer. "

 

Johannes Ruggaard, ejer af Vilde Krydderier

*****